no tak sa už po nejakej tej dobe predstavím aj ja, keď mám teraz konečne trošku viacej času...
Ešte pred dvoma rokmi som bol iba veľký nadšenec absinthu, najmä, keď som mu holdoval v Brnenskom bare Naproti s brčkom v ústach. Keď som tak viac menej prestal s brčkom a školou tak som sa znudený a prázdny vrátil naspäť na neabsinthové slovensko a jedna vec mi tu chýbala, Absinthe. Ruka v ruke dala a zadarilo sa mi v zahraničí zarobiť si pár peňazí, s ktorými som nevedel čo robiť. V tej mojej šialenej hlave mi však vznikla myšlienka, že by som doniesol absinthe na Slovensko. No a skoro po roku driny je to tu...
Je to asi trošku bláznivé no podarilo sa mi prekúsať všetkými zákonmi, úradmi, colníkmi a práve dva týždne mám otvorený bar. Z veľkej časti sú absinthom ľudia ohromný a ak to takto pôjde aj naďalej tak by sa mi mohlo podariť z malého semiačka vybudovať absinthovú kultúru i tu na slovensku.
Tento web mi je veľmi nápomocný pri prezentovaní absinthu (Diki Martin a Habu a všetci, ktorí na tom robíte) a konečne som sa dostal k tomu aby som vám to mohol napísať.