L'Ancienne

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Re: L'Ancienne

Příspěvek od Absinther »

Martin píše:V sobotu jsem byl v Budějicích v jednom VO s alkoholem. V regálu měli L'Ancienne 2012 včetně krabičky, která se používala jen v tom roce! Nejlepší nákup co jsem za poslední měsíce udělal :)
Ty bankovky jsou jen ilustrační, nebo stála fakt jen 2 litry?...ikdyž co bych chtěl, žejo, když i stoleté flašky se prodávaj za 15doláčů. :?
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Nejsou. Stálo to 1950 kaček a stihl jsem si to na památku vyfotit dřív, než si je pokladní vzala ;)
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Zdravím,
Martine,chápu správně, že láhev,kterou jste koupil v Budějovicích,je vaše jediná?
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Ne, není. Mám z každého ročníku něco odložené :)
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

To je dobře,
už jsem chtěl litovat a třeba i láhev zaslat, ale nic nebude :chuckle . Povedlo se mi získat několik posledních lahví ( nebudu říkat kolik, abyste nezáviděli ). Jsem zvědav, co v úterý dorazí, tajně doufám v pozapomenuté 2012, ale nebude mrzet ani 2014 :skleb . Pro sebe osobně již 2012 mám, říkám tomu, že je to láhev pro mé budoucí děti :O
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

HNS píše:Povedlo se mi získat několik posledních lahví ( nebudu říkat kolik, abyste nezáviděli ).
Ale povidej! :twisted: My se závistí nemáme problém, zelená jak zelená. :mrgreen:
- Moderní absinthe chutná moderně.
zzaraza
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zzaraza »

HNS píše: . Pro sebe osobně již 2012 mám, říkám tomu, že je to láhev pro mé budoucí děti :O
Tak už asi tuším z jakého podniků jseš :skleb
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Jsem si na vás vzpomněl, když sem narazil na fotky zjara :mrk Kdyby tady žraly místo, klidně je prosím bez upozornění promažte ( ještě sem je musel zmenšovat :chuckle ).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Tyjo, krásné fotky, dík! Pošli mi, prosím, do emailu nezvětšené. Dám si je do archívu.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Když je nepoužiješ pro reklamní účely, neměl by s tím nikdo mít problém :chuckle
Odpovědět