Ty bankovky jsou jen ilustrační, nebo stála fakt jen 2 litry?...ikdyž co bych chtěl, žejo, když i stoleté flašky se prodávaj za 15doláčů.Martin píše:V sobotu jsem byl v Budějicích v jednom VO s alkoholem. V regálu měli L'Ancienne 2012 včetně krabičky, která se používala jen v tom roce! Nejlepší nákup co jsem za poslední měsíce udělal
L'Ancienne
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: L'Ancienne
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Nejsou. Stálo to 1950 kaček a stihl jsem si to na památku vyfotit dřív, než si je pokladní vzala 
Zdravím,
Martine,chápu správně, že láhev,kterou jste koupil v Budějovicích,je vaše jediná?
Martine,chápu správně, že láhev,kterou jste koupil v Budějovicích,je vaše jediná?
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Ne, není. Mám z každého ročníku něco odložené 
To je dobře,
už jsem chtěl litovat a třeba i láhev zaslat, ale nic nebude
. Povedlo se mi získat několik posledních lahví ( nebudu říkat kolik, abyste nezáviděli ). Jsem zvědav, co v úterý dorazí, tajně doufám v pozapomenuté 2012, ale nebude mrzet ani 2014
. Pro sebe osobně již 2012 mám, říkám tomu, že je to láhev pro mé budoucí děti 
už jsem chtěl litovat a třeba i láhev zaslat, ale nic nebude
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Ale povidej!HNS píše:Povedlo se mi získat několik posledních lahví ( nebudu říkat kolik, abyste nezáviděli ).
- Moderní absinthe chutná moderně.
-
zzaraza
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Tak už asi tuším z jakého podniků jsešHNS píše: . Pro sebe osobně již 2012 mám, říkám tomu, že je to láhev pro mé budoucí děti
Jsem si na vás vzpomněl, když sem narazil na fotky zjara
Kdyby tady žraly místo, klidně je prosím bez upozornění promažte ( ještě sem je musel zmenšovat
).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo, krásné fotky, dík! Pošli mi, prosím, do emailu nezvětšené. Dám si je do archívu.
Když je nepoužiješ pro reklamní účely, neměl by s tím nikdo mít problém