Francie

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Re: Francie

Příspěvek od HNS »

Hele, já to klidně koupím, jenomže jako všechno to má jeden zádrhel, stejně jako sněhulka...když si to nechám poslat a nikdo mi to nerozbije v přepravním depu a celníkům uniknou ze zraku dva kartony :chuckle , tak to stejně nemůžu prodávat, páč to nemá české kolky :blush Nicméně, budu mluvit s některými dodavateli a optám se, zda by to třebas nechtěli dovážet...:)
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Stay tuned.

Pak ale Habu a Tornado bude mít docházku, jasný? :chuckle
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

To chce pořádný marketing. "Jsme jediný Bar v Praze, který vám může nabídnout naprostou absinthovou senzaci, pocházející z Francouzské biofarmy, která ji vyrábí ve velmi omezeném množství " a v tomto stylu pokračovat dále + můžeš uvést nadšené reference absinthových expertů z fóra absinthemafia.com

@Habu: Teda nevím co jsi slyšel, ale pokud ta produkce je skutečně ohrožená, nevyplatilo by se udělat si pořádnou investiční zásobu? Já osobně bych pár lahví klidně ještě koupil.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Tornado: já ti prozradím, že jediný bysme určitě nebyli a to je dobře :chuckle
Odpovědět