Francie
Re: Francie
Hele, já to klidně koupím, jenomže jako všechno to má jeden zádrhel, stejně jako sněhulka...když si to nechám poslat a nikdo mi to nerozbije v přepravním depu a celníkům uniknou ze zraku dva kartony
, tak to stejně nemůžu prodávat, páč to nemá české kolky
Nicméně, budu mluvit s některými dodavateli a optám se, zda by to třebas nechtěli dovážet...
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Stay tuned.
Pak ale Habu a Tornado bude mít docházku, jasný?
Pak ale Habu a Tornado bude mít docházku, jasný?
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
To chce pořádný marketing. "Jsme jediný Bar v Praze, který vám může nabídnout naprostou absinthovou senzaci, pocházející z Francouzské biofarmy, která ji vyrábí ve velmi omezeném množství " a v tomto stylu pokračovat dále + můžeš uvést nadšené reference absinthových expertů z fóra absinthemafia.com
@Habu: Teda nevím co jsi slyšel, ale pokud ta produkce je skutečně ohrožená, nevyplatilo by se udělat si pořádnou investiční zásobu? Já osobně bych pár lahví klidně ještě koupil.
@Habu: Teda nevím co jsi slyšel, ale pokud ta produkce je skutečně ohrožená, nevyplatilo by se udělat si pořádnou investiční zásobu? Já osobně bych pár lahví klidně ještě koupil.
Tornado: já ti prozradím, že jediný bysme určitě nebyli a to je dobře