Jo, měl jsem na Whisky Life. Moc mě to neoslnilo, whisky dobrá, IPA tam je mírně cítit, ale na prdel jsem se z toho rozhodně neposadil. Chmelová IPA se imho moc k whisky chuti nehodí.Froggg píše:Tak v důsledku ochutnávek a pokecu na festivalu jsem si včera domů dotáhl kouzelnou krabici a v ní mimo jiné Glenfiddich IPA Experiment. Zatím se mi to nechce otevírat, ale jsem na to zvědavej, máte už někdo zkušenost?
Whisky
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Whisky
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Jestli budete mít štěstí, tak si kupte Glenfiddich Winter Storm. Byl jsem na premiéře v Berlíně a sral jsme maggi v kostkách. Nejlepší experiment, co kdy vyrobili. 21letá whisky stařená v sudech po ledovém víně!
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Habu, díky za referenci, já jsem tam zrovna tohle neochutnal, ale bavil jsem se tam s pár lidma, že jim to jelo. Ostatní lahve z krabice jsem objednal na základě vlastní ochutnávky. Ale jak říkáš, to spojení mi nešlo moc k sobě při té představě. Tak jsem ale stejně koupil a časem ochutnám, no. Přinejhorším to nebude poprvé, co jsem si koupil na doporučení něco, co mi nejede, on to tu už někdo zpracuje. 
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Na WLP jsem si o řadě Experiment povídal s pánem u stánku Glenfiddichu. Winter Storm by se k nám snad měl dovážet. To staření v sudech po ledovém víně zní dost lákavě a Martinova reakce mě navnadila ještě víc.Martin píše:Jestli budete mít štěstí, tak si kupte Glenfiddich Winter Storm. Byl jsem na premiéře v Berlíně a sral jsme maggi v kostkách. Nejlepší experiment, co kdy vyrobili. 21letá whisky stařená v sudech po ledovém víně!
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Hej, whiskomilci, 7.4.2018! Přijďte zatrsat!
https://www.barlifeevents.cz/whiskyfest" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.barlifeevents.cz/whiskyfest" onclick="window.open(this.href);return false;
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Hm, dobrý, ale blbý
Kámoš teď lítá pracovně do Irska, tak jsem si nechal dotlačit pár lahví (zatím mi z toho nejvíc chutnala Knappogue Castle 16yo) a ono to něco stojí aj tam, takže jsem teď trochu na suchu. Navíc už počítám s Rumfestem...
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Já jen... kdo dnes půjdete na Whiskyfest, tak hlavně nic nefoťte ani nenahrávejte. 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Jsem připraven a baterie nabité! Habu - Lord of the dance 2018 může začít!
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tancuj, tancuj vykrucaj, jen do mého kufříku nekopej 
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Většinu vzorků whisky Kavalan jsem již ochutnal a vše dobrý. I základní plnění je docela OK. Nákupem lahve asi chybu neuděláš, jen si nejsem jistý, zda poměr výkon cena stojí skutečně za to. Respektive existuje hodně jiných zajímavých whisky v daleko příznivějších cenáchFroggg píše:Tak dej pak vědět, díky