L'Ancienne
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: L'Ancienne
Kua, škoda, ten šoumen byl taky z HK, trochu mě lákalo, spojit se s ním a zjistit víc, jen jsem si nevymyslel legendu...
Jinak i na Bazoši se dá prodat ledasco a dobře, já občas prodávám něco z fototechniky nebo zbraní, dám to na servery specializovaný, ale i na Bazoš a právě na inzerát na Bazoši reagovali i Němci. Ono v dnešním světě kompjůtrů, všech těch internetů a asociálních sítí se to dostane i z toho Bazoše daleko. Však i to, že se inzerát objevil tady, je toho důkazem.
Jinak i na Bazoši se dá prodat ledasco a dobře, já občas prodávám něco z fototechniky nebo zbraní, dám to na servery specializovaný, ale i na Bazoš a právě na inzerát na Bazoši reagovali i Němci. Ono v dnešním světě kompjůtrů, všech těch internetů a asociálních sítí se to dostane i z toho Bazoše daleko. Však i to, že se inzerát objevil tady, je toho důkazem.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Zase bych se nebál toho, že to časem z absošky zmizí..... Oni mají čas a dřív nebo později to někdo koupí, nebo to prodaj ještě dráž 
- Duncan
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: Berthe de Joux
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
okolnosti mě donutily abych se zbavil následujícího kousku - dám to nejvyšší nabídce, posílejte PM
okolnosti mě donutily abych se zbavil následujícího kousku - dám to nejvyšší nabídce, posílejte PM
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Duncan
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: Berthe de Joux
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím - tak přišlo několik nabídek, z toho nejvyšší byly za 8k - tak to po čarodejnicích zase zkontroluji a vyhodnotim
.......prodáno
.......prodáno
-
StB_expozitura brno
ahoj, do sbírky mi bohužel chybí L'Ancienne
(resp. jednu jedinou lahev mám, ale tu neplánuji vypít, prodat či směnit, tudíž ani zařadit do sbírky.)
jsem tedy ochoten za jednu lahev L'Ancienne nabídnout ve směně:
- buďto 6 lahví OMFG ginu 2019
- nebo 1 lahev Dubieda + 1 lahev Totálně vytroubeného
- nebo 1 lahev zdejšího dekorativního zevního mazání známého jako mafiasinthe a k tomu něco malinko navíc (např. 1 lahev Vytroubeného nebo 2 lahve OMFG '19) nebo nějaký doplateček v czk dle domluvy
případně jsem ochoten koupit za mrzký peníz v nominální hodnotě 15000 vočí, tj. za cenu, jakou nedávno prodával kápo na svém webísku.
jsem tedy ochoten za jednu lahev L'Ancienne nabídnout ve směně:
- buďto 6 lahví OMFG ginu 2019
- nebo 1 lahev Dubieda + 1 lahev Totálně vytroubeného
- nebo 1 lahev zdejšího dekorativního zevního mazání známého jako mafiasinthe a k tomu něco malinko navíc (např. 1 lahev Vytroubeného nebo 2 lahve OMFG '19) nebo nějaký doplateček v czk dle domluvy
případně jsem ochoten koupit za mrzký peníz v nominální hodnotě 15000 vočí, tj. za cenu, jakou nedávno prodával kápo na svém webísku.
-
zzaraza
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Btw, buď jsem nějak blbě hledal, nebo...byla vůbec někde zveřejněna receptura L'Ancienne?.. Už jenom z pohledů historické kauzality by to bylo velmi zajímavé 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Nebyla a pochybuji, že kdy bude.zzaraza píše:Btw, buď jsem nějak blbě hledal, nebo...byla vůbec někde zveřejněna receptura L'Ancienne?.. Už jenom z pohledů historické kauzality by to bylo velmi zajímavé
- Moderní absinthe chutná moderně.
-
zzaraza
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Habu píše:Nebyla a pochybuji, že kdy bude.zzaraza píše:Btw, buď jsem nějak blbě hledal, nebo...byla vůbec někde zveřejněna receptura L'Ancienne?.. Už jenom z pohledů historické kauzality by to bylo velmi zajímavé
- Maja
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Dubied, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Lze jen doufat, že Martin svoje záznamy neuchovává pouze v elektronické formě a píše si je i do nějakého notýsku, který je zamčena v černé skříňce, kdyby došlo na nějakou formu apokalypsy. 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
FYI.
Aktuální Justifiée & Ancienne má naprosto stejnou recepturu, jako L'Ancienne. Rozdíly jsou už jen pouze ve stáří a kvalitě bylin daného roku. Justifiée 2020 budu destilovat v březnu.
Aktuální Justifiée & Ancienne má naprosto stejnou recepturu, jako L'Ancienne. Rozdíly jsou už jen pouze ve stáří a kvalitě bylin daného roku. Justifiée 2020 budu destilovat v březnu.