1 i vol 2 mám otevřený a rozlitý v menších lahvičkách. Není problém se případně domluvit stylem Habuho vzorkárnyWagi píše:Cekam nejakou tecenzi k DNA vol.4, bozel prvni dva me obesli, 3 je super ale uz ji nemam..... takze vyhlizim 4
Gin
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
Tornado: Myslím, že Kmotr má práce nad hlavu a takový podnik jako Oko ho úplně nevytrhne
Nicméně GinOKO či GINOK je brilantní název
Nicméně GinOKO či GINOK je brilantní název
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Občas nám říkám Koko bar...mohl by to byt KokoGin, prvni kokosový gin! A kdyz mne to tady štve, jsme Kokot bar...gin pro vyvolené...
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Macerací těch nejvybranějších surovin ve velejemném lihu vzniká KokoGin, nápoj, o němž je lepší dlouze nepřemýšlet.HNS píše:Občas nám říkám Koko bar...mohl by to byt KokoGin, prvni kokosový gin! A kdyz mne to tady štve, jsme Kokot bar...gin pro vyvolené...
Kdo dává GinFest? Martin je jinde, už to tu psal, Tornado věřím, že ho potkám na lovecké cestě po stáncích s kufrem na kolečkách, ještě někdo se chystá? 
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Mám to v plánu, podle seznamu to ale vypadá, že kufřík nebudu potřebovat (moc novinek nebo toho co jsem ještě neměl, tam není).HNS píše:Kdo dává GinFest? Martin je jinde, už to tu psal, Tornado věřím, že ho potkám na lovecké cestě po stáncích s kufrem na kolečkách, ještě někdo se chystá?
Taky sem koukal, já tam spíš beru děcka, aby se podívali zase na chvilku do světa a nebyli pořád v Koku