Whisky
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Whisky
Trebitsch jsem ani nedopil na whiskyfestu v Novoměstské radnici. To fakt nebylo nic pro mě. Takže hodnocení celkem chápu. Ale bylo tam dost lidí okolo, co si to dávalo opakovaně, takže to svoje fanoušky mít bude.
-
Milan
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Něco ve stejném duchu píše v článku i pan Rout..."protože prodávat půllitrovou láhev čtyřleté české whisky za cca 900 korun už je doslova úlet. Za stejné peníze si pořídím 0,7 litru podstatně lepší a starší skotské whisky".Tornado píše:Trebitsch jsem měl šanci ochutnat a je to dost specifický. Špatný to není, je to prostě jiný. Cenově jsou ale z mého pohledu mimo. Pokud v Makru vedle sebe vidím 0,5 l Trebitsch za 855 Kč a 0,7 l Laphroaig 10 yo za 890 Kč, tak Skotsko jasně na celé čáře vyhrává. Na druhou stranu, pokud to prodávají a uživí je to, proč ne.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Stále mi nejde do hlavy, jak může Supernova, technicky obilný líh, být sladká, slaná, kyselá, hořká i zakouřená, tak zakouřená, současně.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Prijel strejda, tak mame takovou mensi degustacku.

Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Hele, já se nějak pořád nemůžu rozhodnout, čím doplnit naše portofolio o něco z vysočiny, případně nížin, protože tu nic nemáme a příjde mi to škoda, i když to částěčně suplují Japonci ( jasně, není to to samé
)... Dlouho jsme tu měli Glenmorangie ( Quinta Ruban ) a Glengoyne ( teď nevím, jestli 10 či 12 ), škoda, že moc nešli...Nějaké nápady? Pomůže mi to v mé nerozhodnosti...
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe bych mohl doporučit Clynelish 14 yo. Je docela specifický a mě chutnáHNS píše:Hele, já se nějak pořád nemůžu rozhodnout, čím doplnit naše portofolio o něco z vysočiny, případně nížin, protože tu nic nemáme a příjde mi to škoda, i když to částěčně suplují Japonci ( jasně, není to to samé)... Dlouho jsme tu měli Glenmorangie ( Quinta Ruban ) a Glengoyne ( teď nevím, jestli 10 či 12 ), škoda, že moc nešli...Nějaké nápady? Pomůže mi to v mé nerozhodnosti...
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Ochutnal jste někdo to Gold Cock Peated? Příští týden jedu do Hranic, tak jestli si nemám do Black Stuff zajet pro lahvinku...
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Popič
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Esprit Edouard, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušeli jsme to o víkendu na Whisky Festivalu a je to fajne. Předchozí Pinot Noir Finish pro mě sice byl o něco zajímavější, ale Peated je určitě dost povedená Whisky.Slovi píše:Ochutnal jste někdo to Gold Cock Peated? Příští týden jedu do Hranic, tak jestli si nemám do Black Stuff zajet pro lahvinku...
- Popič
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Esprit Edouard, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Clynelish je masakr, fakt specifická whisky, mně osobně v chuti připomína svíčku.Tornado píše:Za sebe bych mohl doporučit Clynelish 14 yo. Je docela specifický a mě chutnáHNS píše:Hele, já se nějak pořád nemůžu rozhodnout, čím doplnit naše portofolio o něco z vysočiny, případně nížin, protože tu nic nemáme a příjde mi to škoda, i když to částěčně suplují Japonci ( jasně, není to to samé)... Dlouho jsme tu měli Glenmorangie ( Quinta Ruban ) a Glengoyne ( teď nevím, jestli 10 či 12 ), škoda, že moc nešli...Nějaké nápady? Pomůže mi to v mé nerozhodnosti...
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Kdo je FOL, tak dnes šel do prodeje Cairdeas Triple Wood Cask Strength. Akorát neposílají do CZ, ale dá se to poslat do Německa