Mead Base Absinthe
- Maja
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Dubied, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Zrovna jsem se včera podíval na svou poslední 2018 a prostě to do nové šarže už vydržím. Koketuju s myšlengou, jestli ho záměrně neschovat někde doma, kam je horší přístup, zapomenout na něj, a otevřít třeba až za 10let.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Jak pracuje ta medová složka v čase? Já vlastně MB nepil od tý doby, co jsme si rozebrali první šarži... 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
Za mě to zraje naprosto dokonale. Medovec je unikátní základ. Momentálně MB nemám otevřený, ale u poslední lahve mi přišlo, že jsou z toho cítit plástve čím dál vic a to mi moc chutnalo. Celý se to tak krásně zaobaluje, ale ten med tam krásně hraje.Slovi píše:Jak pracuje ta medová složka v čase? Já vlastně MB nepil od tý doby, co jsme si rozebrali první šarži...
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Prave jsi vystavil moji 11 let (!!!) starou flasku velkymu nebezpeci. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Slovi: ježiš, tak u toho bych chtěl bejt 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, zrovna píšu koncept newsletteru, který zítra odešlu zákazníkům z našeho e-shopu. Po dlouhých letech zítra pouštíme na dlouhé léta poslední šarži Mead Base absintu.
Jde o ročník 2021, pořád poměrně mladý, ale už zatraceně chlastací.
Po těch brutálních úhynech našich včelstev jsme skoro bez medu a tu trochu co máme musím šetřit na Kontušovku. Další Mead Base bude nejdříve 2023 a to ještě nevím. Z původních včelstev se nám podařila obnovit sotva třetina.
Kdyžtak si udělejte zásobu. Musím žel limitovat množství na 3 láhve na zákazníka, ale jak tam uvidím vás, hardcore členy AM a možné duplicitní objednávky, tak vám je nestornuju.
Díky za support. Long live Mead Base!
Jde o ročník 2021, pořád poměrně mladý, ale už zatraceně chlastací.
Po těch brutálních úhynech našich včelstev jsme skoro bez medu a tu trochu co máme musím šetřit na Kontušovku. Další Mead Base bude nejdříve 2023 a to ještě nevím. Z původních včelstev se nám podařila obnovit sotva třetina.
Kdyžtak si udělejte zásobu. Musím žel limitovat množství na 3 láhve na zákazníka, ale jak tam uvidím vás, hardcore členy AM a možné duplicitní objednávky, tak vám je nestornuju.
Díky za support. Long live Mead Base!
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Nádhera. Mně limit 3 lahví stačí
Už se těším.
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Já bych si to i koupil, ale jsem už pět měsíců na té dietě, zhubl jsem dvacet kilo, ztučnělá játra dostávají zabrat a tak se je snažím šetřit tím, že jsem téměř úplně přestal pít, a v zásobě mám pořád ještě sedmdesát lahví nejrůznějšího chlastu, které nevím kdy a jak a kdo spotřebuje.
Takže sorry, náčelníku, držím ti palce, esteticky je to radost na ty láhvičky koukat, ale nemůžu si prostě odůvodnit koupi láhve za patnáct set, ze které se pak nebudu moci ani napít.
Podporuju tě ale duševně a skrze "word of mouth", každému říkám - ten Žufánek má skvělý absint, gin a ovocné destiláty, chcete-li sobě nebo ostatním udělat radost, neváhejte. Tak snad alespoň tak
Že by se ta medovka neprodala, o to nemám obavy.
Takže sorry, náčelníku, držím ti palce, esteticky je to radost na ty láhvičky koukat, ale nemůžu si prostě odůvodnit koupi láhve za patnáct set, ze které se pak nebudu moci ani napít.
Podporuju tě ale duševně a skrze "word of mouth", každému říkám - ten Žufánek má skvělý absint, gin a ovocné destiláty, chcete-li sobě nebo ostatním udělat radost, neváhejte. Tak snad alespoň tak
Že by se ta medovka neprodala, o to nemám obavy.
- pecplum
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Díky za info [emoji6] první láhev do archivu [emoji846]původně bylo v plánu ještě objednat 3 lahve Antoníčka, ale když jsem včera koukal na náladu, tak nebyl skladem v 0,5l, jen v 0,1l, tak dneska při objednávce jsem dal 5ks 0,1l a až po odeslání objednávky, jsem si všimnul že je skladem [emoji3] btw to vyšlo o 15Kč levněji než 0,5l [emoji3]
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Díky za echo, zapomněl jsem upravit cenu decovek absintu. Trapas.