Lecco
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lecco
Zdravim Ta Lecco,
dufam ze ta absinthe naozaj uchvati svojou nezamenitelnou chutou. A zaroven som rad ze dalsi posluchac asi aj goth hudby medzi nami.
dufam ze ta absinthe naozaj uchvati svojou nezamenitelnou chutou. A zaroven som rad ze dalsi posluchac asi aj goth hudby medzi nami.
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Je nás tu poměrně hodněDwarf píše:A zaroven som rad ze dalsi posluchac asi aj goth hudby medzi nami.
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
-
Lecco
Je to tak, gothic rock je mým favoritem v hudebních žánrechDwarf píše:Zdravim Ta Lecco,
- Lecco
- Zelenáč
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zpátky
A už mám trochu rozšířené obzory: aktuálně nejlepší absinthe, který jsem pil, je V.S.1898 (a pomalu ubývá), ale asi nejvíc si mě získal La Grenouille, jehož ukončení velmi těžce nesu - od Martina jsem koupil před několika lety pár lahví a teď už mám v baru jen dvě poslední, zatím neotevřené.
Za ty roky se tu toho určitě spousta udála, takže jdu na pročítání
A už mám trochu rozšířené obzory: aktuálně nejlepší absinthe, který jsem pil, je V.S.1898 (a pomalu ubývá), ale asi nejvíc si mě získal La Grenouille, jehož ukončení velmi těžce nesu - od Martina jsem koupil před několika lety pár lahví a teď už mám v baru jen dvě poslední, zatím neotevřené.
Za ty roky se tu toho určitě spousta udála, takže jdu na pročítání