Ahoj, mám pocit, že to byl český přírodní macerát Bairnsfather, chlapci objíždí se stánkem festivaly a nabízí tam "absinthe" za docela příjemné ceny. Stejně tak míchají absinthe s ovocem atd...na festivalu Brutal Assault byli předloni. Na stánku měli několik fontán a bylo na konzumentovi, zda zvolí tradiční přípravu vodou z fontány či si natočí absinth mix s ovocem. Nu, pár realitek, klasicky připravených, mě tehdy pěkně provádělo po celé 3 dnyKundrt píše: jednou jsem na Trutnovském festivalu našel stánek s absinthem, název už si nepamatuju ale byl tmavě zelený, český a měl 55 %.
Kundrt
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kundrt
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Hodně lidí dá na první dojem a mají snahu vše k něčemu přirovnávat a nehledají specifickou podstatu věci. Spousta lidí potřebuje aspoň 2 sklenky, aby si uvědomila, že onen "nenáviděný anýz" není jediná složka absintu...Martin píše:Vítej. Pendrek je nejčastější reakce na člověka, který pil jen barvítka či macerátyHolt kdyby se to v těch devadesátých letech chytlo za správný konec, tak by na to byli všichni zvyklí.
-
Kundrt
No taky jsem potřeboval ty 2 skleničky 
A asi to byl ten Bairnsfather, má 55 % a ta flaška myslím vypadala takhle nějak, ale stánek to byl jiný. Byla tam holka, která do mě ládovala jednoho panáka za druhým a fontánky neměli. Jenom meloun. Teď už bych to takhle asi pít nedokázal...
A po 3 dny jsem si absinthu bohužel neužíval, protože mě to hned první noc finančně značně vysálo a pak jsem musel šetřit
A asi to byl ten Bairnsfather, má 55 % a ta flaška myslím vypadala takhle nějak, ale stánek to byl jiný. Byla tam holka, která do mě ládovala jednoho panáka za druhým a fontánky neměli. Jenom meloun. Teď už bych to takhle asi pít nedokázal...
A po 3 dny jsem si absinthu bohužel neužíval, protože mě to hned první noc finančně značně vysálo a pak jsem musel šetřit