Nouvelle Vague - nový absinthe od Olivera Materra
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nouvelle Vague - nový absinthe od Olivera Materra
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Neúspěšné jsou neúspěšné. 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Ha, Tibro začal používat animované gify tak populární na feeverte
Toho blijícího smajlíka bych měl nějak dostat i do standardní nabídky smajlíků tu na mafii, hodil by se zvláště v lihové sekci.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Tak můj dojem je poměrně pozitivní. Je to rozhodně experiment, pro mě zajímavý. Hlavní problém pro mě představuje poměrně malá hutnost a skutečnost, že "čokoládové aroma" vystupuju nad bylinky. Jinak chuť je poměrně dobrá, dost suchá. Mj. ten nástup kávy co popisoval Habu - když jsem si přečetl jeho recenzi, zkoušel jsem schválně vydechovat nosem od počátku, abych vůni kávy hned zachytil a nic. Když jsem se na to po chvilce přestal soustředit, najednou mě to uplně praštilo do nosu a bylo to velice intenzivní! 
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Tak dorazila zásilka a sní vzorek Nouvelle Vague a zaujala mě na něm více méně jenom vůně, ale ta je exkluzivní
jinak na mě je to chuťově celkem fajn, ale ten kávovej ocásek je na mě moc výraznej a hořkej,,, při větším loku když sem to nečekal se mi skřivila celá huba a málem sem to úspěšně vrátil........ (tibrův smajlík)
Takže pro mě jako experiment nic, ale to může bejt i tím že osobně piju kafe sladký a s mlíkem...

jinak na mě je to chuťově celkem fajn, ale ten kávovej ocásek je na mě moc výraznej a hořkej,,, při větším loku když sem to nečekal se mi skřivila celá huba a málem sem to úspěšně vrátil........ (tibrův smajlík)
Takže pro mě jako experiment nic, ale to může bejt i tím že osobně piju kafe sladký a s mlíkem...
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
RIP
Nouvelle Vague je vyřazen z výroby. Velký smutek. Po dlouhé době patřil Nouvelle Vague mezi stálice, které jsem si pravidelně dával jak v Absintherii, tak v Hemingwayi. Šlo o absint, ke kterému jsem se skutečně "propil". Po rozpačitém začátku se tento netradiční kávový experiment dostal mezi mé TOP5 řadových a stabilně vyráběných absintů. Nyní skupuji všechny (poslední) evropské zásoby, protože tohle budu pít na stará kolena.
Kdo se chce zbavit neotevřené láhve, hlaste se mi.
Dík.
Nouvelle Vague je vyřazen z výroby. Velký smutek. Po dlouhé době patřil Nouvelle Vague mezi stálice, které jsem si pravidelně dával jak v Absintherii, tak v Hemingwayi. Šlo o absint, ke kterému jsem se skutečně "propil". Po rozpačitém začátku se tento netradiční kávový experiment dostal mezi mé TOP5 řadových a stabilně vyráběných absintů. Nyní skupuji všechny (poslední) evropské zásoby, protože tohle budu pít na stará kolena.
Dík.
- Moderní absinthe chutná moderně.
-
Picmoch
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Žufánek Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Mám 2 láhve (aspoň dle mé databáze), ale kouknutí do sklepa to potvdí nebo ne. Můj favorit to není.Habu píše:RIP![]()
Dík.
Acta non verba ...