Stánek s brigádnicema přímo v Tescu, nebo někde mimo tu "sámošku" v prostorách obchodního domu?Jenda píše:zajímavé...
mně totiž (protože jsem známý "alkoholik" volali spolužáci z pačru, že to tam maj. Je fakt, že to nebylo v regálu, ale takovej ten stánek s brigádnicema..
Pastis
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pastis
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Aha, to bude ten kámen úrazu, bylo v těch prostorách.. omlouvám se za mystifikaci..Habu píše:Stánek s brigádnicema přímo v Tescu, nebo někde mimo tu "sámošku" v prostorách obchodního domu?Jenda píše:zajímavé...
mně totiž (protože jsem známý "alkoholik" volali spolužáci z pačru, že to tam maj. Je fakt, že to nebylo v regálu, ale takovej ten stánek s brigádnicema..
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- kamamura
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem se podívat v Tescu v Praze a nic... z regálů se na mě smála Red, Yellow, Green trojice od Metelky a všudypřítomní bratři Fruko Schultzů a Hills, jinak nic... V "luxusní" sekci mají pořád Sinopale a Tolouse Latrec.
- Jenda
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem tam byl znova, samo nikde nic, pak mi to došlo
na novodvorský je krámek s čokoládama a drahým pitím (prostě předražený čokolády jako dárky), maj tam 35 absint apod., tak jsem se šel zeptat, jestli to nepatřilo k nim. Slečna co tam prodává na mě koukala jak na idiota
pak řekla něco v tom smyslu, že to byl marketingovej průzkum či co a že jestli chci něco extra ať si tam koupím staroplzenecký se skleničkou či co
kdybych to věděl, tak jsem těch flašek koupil tucet..
kdybych to věděl, tak jsem těch flašek koupil tucet..
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som v Lidli objavil pastis Duc De Coeur ... Zlozenie na etikete nie je ... Tvrdia, ze pochadza z Francuzska aj ked miesto plnenia znie nemecky
no, ale liter za necelych 9e no nekup to
uz mam asi treti poharik a nie je to zle je to taky absinthe bez smrncu, ale s jemnostou a lahodnostou pride mi to skor take zenske pitie ... Ale chuti mi to, cize hodnotim pozitivne
Tu si mozete pozriet par foto
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Ta farba mi príde ale akási až príliš hnedá. De facto poznám len Pernod Paris a Ricard a 51 , ale všetky mali po pridaní vody oveľa svetlejšiu, výrazne mliečnu farbu... zvláštne.dEffect píše:Dnes som v Lidli objavil pastis Duc De Coeur ... Zlozenie na etikete nie je ... Tvrdia, ze pochadza z Francuzska aj ked miesto plnenia znie nemeckyno, ale liter za necelych 9e no nekup to
uz mam asi treti poharik a nie je to zle je to taky absinthe bez smrncu, ale s jemnostou a lahodnostou pride mi to skor take zenske pitie ... Ale chuti mi to, cize hodnotim pozitivne
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
dEffect píše:Dnes som v Lidli objavil pastis Duc De Coeur ... Zlozenie na etikete nie je ... Tvrdia, ze pochadza z Francuzska aj ked miesto plnenia znie nemeckyno, ale liter za necelych 9e no nekup to
Měl jsem - není zlý.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ale ked som ho kupoval minule, tak bol plneny v Charenton Le Pond Cedex - co je zarucene vo FrancuzskudEffect píše:Dnes som v Lidli objavil pastis Duc De Coeur ... Zlozenie na etikete nie je ... Tvrdia, ze pochadza z Francuzska aj ked miesto plnenia znie nemeckyno, ale liter za necelych 9e no nekup to
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
No sakra ja som slepyDwarf píše: Neviem ale ked som ho kupoval minule, tak bol plneny v Charenton Le Pond Cedex - co je zarucene vo Francuzsku
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Inak v tom letaku mali aj taliansku Sambucu za podobnu cenu 0,7 sice, ale uvazujem nad nou 
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"