ABSINTH(E) KIT

Seznam toho, co se nejen tváří jako absint, ale zároveň to nechutná jako absint, nevyrábí se to jako absint a ani to nevypadá jako absint. Jednoduše (nepitelné) náhražky.
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

ABSINTH(E) KIT

Příspěvek od Absinther »

Myslím,že to tu ještě své téma nemá a mělo by mít ...Už se to prodává i u nás a prznění Absintu se tak dostává na další úroveň :x .........Jde o soupravy obsahující bylinky,které se podle návodu mají nechat vylouhovat ve vodce a vznikne nám tradiční absinthe s vysokým obsahem thujónu :x

jen tak pro ukázku
http://www.youtube.com/watch?v=hPOir49cCWk

Neodvažuju se ani představit si jak tohlencto může chutnat :?
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: ABSINTH(E) KIT

Příspěvek od Habu »

Use at least 50% alcohol so it can burn
bwhahahahahahaha!!! :lol:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Obrázek
Já jsem s tebou v Rockland.
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Toto je myslim podobny tah na ludi ako maceraty s vystavenou bylinkou. Chcu dat zakaznikovi pocit ze do deja vyroby sam zasahuje a co si spravi sam doma musi byt fajn, ako "babkyne kolace" a hlavne aby citil pocit akehosi spojenia s prirodou, teda skor z bylinkami. Jedine plus ze aspon trosku dostava absinthe potom v beznych ludoch akysi ritualny nadych, teda ze nebude mat naladu si nejaky alkoholik pripravovat macerat s Kitu :) Ale Tibro to vystihol strucne :mrgreen:
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
manson

Příspěvek od manson »

to míchání mi připomná léta ve školičce kdy nás pustili ven a my do sklenice smíchali mech, jehličí a všechno co jsme našli :D
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

ale ne :roll:
Omnia mea mecum porto.
keltos
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keltos »

Kdyby měl někdo zájem, mám doma spoustu letitých absintových bylinek (zřejmě již se stopama kočičích výkalů), takže mohu podobnou (totožnou) lahůdku zájemcům namíchat :twisted:
Night_Sun
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night_Sun »

Hustý! Tak tohle je vážně už masakr. Výsledek bych spíš nazval klasickým "studeným" čajem :D Navíc ta chuť bude hodně cítit po aromátech z té vodky + ta síla bylinek. Čaj by byl možná lepší myšlenkou. Našel jsem dokonce Kit od L´oru, snad jsem se nespletl. Navíc k tomu dávají bonus lžičku a malý Absinth 35 ;) Neřekl bych, že v domácích podmínkách vyrobit něco opravdu dobrého co se dá nejen pozřít, ale i vychutnat je tak trochu o dost delší trať než-li jen koupit kit a užívat si.
Night_Sun
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night_Sun »

keltos píše:Kdyby měl někdo zájem, mám doma spoustu letitých absintových bylinek (zřejmě již se stopama kočičích výkalů), takže mohu podobnou (totožnou) lahůdku zájemcům namíchat :twisted:
Dobře ty! :D =)
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Night_Sun píše:Neřekl bych, že v domácích podmínkách vyrobit něco opravdu dobrého co se dá nejen pozřít
Popravdě, má cesta absinthem začala kdysi na gymplu, kde starší spolužák vyráběl právě podomácku macerovaný absinthe, který mě v té době uchvátil. Louchoval a vypadal úplně jinak než ty fosforeskující láhve, které jsem vídal na barech. Taky mi chutnal. Poté jsem "navnazen" ochutnal Hill's a na dlouhých pět let jsem se po další absinthových experimentech nepídil, jelikož extrémní rozdíl jsem příčítal domněnce, že "pravý" absinthe bude zřejmě v ČR zakázán...
ale samozřejmě, sebelepší macerát nikdy nebude pravý absinthe a dnes zmlsán bych pravděpodobně nad macerátem mého spolužáka ohrnul nos ;)
Odpovědět