Jestliže Absinther započal tradici vítacích gifíků, já započnu tradici pozvánek nových členů na Česko Slovenská absinthová setkán.
Gyziii
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gyziii
Ahoj Gyziii!
Jestliže Absinther započal tradici vítacích gifíků, já započnu tradici pozvánek nových členů na Česko Slovenská absinthová setkán.
Takže Gyziii, datum 5.ČSAS sice ještě není stanoveno, ale koukej si udělat poznámku do kalendáře. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Vítej a ať tu najdeš, co hledáš. 
-
Gyziii
Habu
Ahoj,
určitě si udělám poznámku do kalendáře.
Už teď se těším na krásné setkání s úžasnými lidmi.
Ahoj,
určitě si udělám poznámku do kalendáře.
Už teď se těším na krásné setkání s úžasnými lidmi.
Naposledy upravil(a) Gyziii dne stř 06. říj 2010 17:25:43, celkem upraveno 1 x.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Njn Rimbauda nejde než obdivovat..ale -jak bych to tak řekl narovinu=On byl zkurvený géniusGyziii píše:
… Jen díky mému skvělému češtináři jsem propadla prokletým básníkům. On je také miloval, přednášel o jejich životě, odlišnosti. Verlain je skvělý básník, ale já osobně preferuji Rimbauda jeho mladickou nerozvážnost a talent je prostě úžasný.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?