Gyziii

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Gyziii

Příspěvek od Habu »

Ahoj Gyziii! 8-)

Jestliže Absinther započal tradici vítacích gifíků, já započnu tradici pozvánek nových členů na Česko Slovenská absinthová setkán. :twisted: Takže Gyziii, datum 5.ČSAS sice ještě není stanoveno, ale koukej si udělat poznámku do kalendáře. :mrgreen:
- Moderní absinthe chutná moderně.
xsonnyk5
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsonnyk5 »

Vítej a ať tu najdeš, co hledáš. 8-)
Gyziii

Příspěvek od Gyziii »

Habu
Ahoj,

určitě si udělám poznámku do kalendáře.
Už teď se těším na krásné setkání s úžasnými lidmi. ;)
Naposledy upravil(a) Gyziii dne stř 06. říj 2010 17:25:43, celkem upraveno 1 x.
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Gyziii píše:

… Jen díky mému skvělému češtináři jsem propadla prokletým básníkům. On je také miloval, přednášel o jejich životě, odlišnosti. Verlain je skvělý básník, ale já osobně preferuji Rimbauda jeho mladickou nerozvážnost a talent je prostě úžasný.

Njn Rimbauda nejde než obdivovat..ale -jak bych to tak řekl narovinu=On byl zkurvený génius :lol: ..Verlaine je srdcovka,protože není dokonalý a přes všechnu svou slávu skončil jako nevyrovnaná,stále hledající a chlastající ztracená existence píšící oplzlé básně za pár šupů....to se mi líbí 8-) ..Rimbaud si to přifičel -všechno obrátil naruby-položil novou laťku pro vnímání poezie a na svém vrcholu zmizel někde do afriky :D =to už zní moc jako pohádka ;)
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Odpovědět