Absinthe original
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absinthe original
Habu: dobry, akorat skoda ze nemuzu dat "to se mi libi"
-
Alchymista
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Jade, St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Včera večer jsem se překonal, a nalil si po dlouhé době skleničku Absinthe Original (láhev koupena v červnu 2010 v Praze na Můstku) abych udělal recenzi. Další skleničku si ale už nikdy nenaleju a zbytek láhve dám někomu na přepálení.
Absinthe Original je pravděpodobně nejhorší macerát, jaký jsem kdy pil. Je sice o krapet lepší, než jakékoliv barvítko kvůli své barvě a slabé přírodní vůni, ale mezi maceráty je to průser. Bairnsfather je vedle něj extra třída a lepší je i Absinth 35 od L'oru (včetně nepovedené ďábelsky hořské šarže!).
Slušně řečeno mě sere, jak si můžou dovolit takové klamání zákazníka a nazývat to Absinthe Original! Všechny české maceráty se aspoň drží čecháčkovského označení absinth, což znalcům hodně napoví, ale tady je to jiné. Absinthe Original není v žádném případě původní absinthe a hlavně není vůbec dobrý absinthe. Výrobce La Boheme se jen veze na doznívající vlně jejich UK hajpu z doby, kdy v Anglii byly jen barvítka v podobě Hillsu. V dnešní době jsou s tímto produktem mimo.
Absinthe Original je pravděpodobně nejhorší macerát, jaký jsem kdy pil. Je sice o krapet lepší, než jakékoliv barvítko kvůli své barvě a slabé přírodní vůni, ale mezi maceráty je to průser. Bairnsfather je vedle něj extra třída a lepší je i Absinth 35 od L'oru (včetně nepovedené ďábelsky hořské šarže!).
Slušně řečeno mě sere, jak si můžou dovolit takové klamání zákazníka a nazývat to Absinthe Original! Všechny české maceráty se aspoň drží čecháčkovského označení absinth, což znalcům hodně napoví, ale tady je to jiné. Absinthe Original není v žádném případě původní absinthe a hlavně není vůbec dobrý absinthe. Výrobce La Boheme se jen veze na doznívající vlně jejich UK hajpu z doby, kdy v Anglii byly jen barvítka v podobě Hillsu. V dnešní době jsou s tímto produktem mimo.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Majitelé české verze stránek absinthe original na facebooku jednak odstranili můj příspěvek a zároveň zakázali přidávání komentářů na stránkách. Nahlásil jsem stránky coby podvodný obsah.
Pokud chcete podpořit snažení zatopit těmto zlodějům a podvodníkům (a máte-li i účet na facebooku =) klikněte zde, abyste se dostali na českou verzi stránek absinthe original a po levé straně v dolní části klepněte na Nahlásit Stránka a zvolte podvodný obsah. Čím více podnětů přijde, tím lépe. Je to sice bonzácká činnost, ale v tomto případě jde o boj ohněm proti ohni a to mně zas tak moc nevadí.
Děkuji za podporu!
Chystám komentář na anglickou verzi, kde jsou komentáře ještě povoleny.
EDIT: ...kdybych si nepletl strany, tak bych napsal rovnou, že bonz odkaz je na levé a nikoliv na pravé straně.
Pokud chcete podpořit snažení zatopit těmto zlodějům a podvodníkům (a máte-li i účet na facebooku =) klikněte zde, abyste se dostali na českou verzi stránek absinthe original a po levé straně v dolní části klepněte na Nahlásit Stránka a zvolte podvodný obsah. Čím více podnětů přijde, tím lépe. Je to sice bonzácká činnost, ale v tomto případě jde o boj ohněm proti ohni a to mně zas tak moc nevadí.
Děkuji za podporu!
Chystám komentář na anglickou verzi, kde jsou komentáře ještě povoleny.
EDIT: ...kdybych si nepletl strany, tak bych napsal rovnou, že bonz odkaz je na levé a nikoliv na pravé straně.
Naposledy upravil(a) Habu dne sob 22. led 2011 16:53:04, celkem upraveno 1 x.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Z dlouhé chvíle si pročítám absinthe faq na stránkách absintheoriginal.cz a hele ho, opět kopírování mých textů!
Po zkopírování mých popisků k fontánám došlo i ke zkopírování textu o samotné výrobě St. Antoine! Můj původní text:
Štve mě, že firma, která má doménu Absinthe Original vyrábí neoriginální absinth (proč tedy nepoužívají Absinth Original) a používá okopírované texty jejich vlastní konkurence! Texty jsou hodně důležité, dávají mi práci a přemýšlím nad nimi. Navíc vyhledávače je berou jako duplicitu a mohou v některých případech poškodit i mě, jakožto jejich tvůrce!
La Boheme, už toho prosím nechte a vymyslete něco originálního!
Po zkopírování mých popisků k fontánám došlo i ke zkopírování textu o samotné výrobě St. Antoine! Můj původní text:
A jejich kopie:S odkazem na naše motto „100% přírodní produkty“ jsme absint připravili pouze z přírodních ingrediencí. Základ tvoří velejemný obilný líh, ve kterém se po přesně stanovenou dobu macerují vybrané byliny a koření. Po maceraci dochází k destilaci, ze které vznikne čirý destilát. Do takto vzniklého destilátu přidáme další díl bylin, které dodají absintu specifickou barvu a ještě více umocní již tak mocné aroma a chuť.
Slovo od slovaAbsinthe Original - proč se k němu tisíce zákazníků stále vracejí?
Odpověď není "Absinthism" - termín používaný na začátku minulého století označující závislost. Odpovědí je nejvyšší kvalita - unikátní složení kvalitní vody, velejemného obilného líhu a nejkvalitnější byliny. Základ všech absinthů z řady Absinthe Original tvoří velejemný obilný líh, ve kterém se po přesně stanovenou dobu macerují kvalitní vybrané byliny. Po maceraci dochází k destilaci, ze které vznikne čirý destilát, do kterého přidáme další díl bylin, které dodají absintu specifickou barvu a ještě více umocní již tak výrazné aroma a chuť.
Štve mě, že firma, která má doménu Absinthe Original vyrábí neoriginální absinth (proč tedy nepoužívají Absinth Original) a používá okopírované texty jejich vlastní konkurence! Texty jsou hodně důležité, dávají mi práci a přemýšlím nad nimi. Navíc vyhledávače je berou jako duplicitu a mohou v některých případech poškodit i mě, jakožto jejich tvůrce!
La Boheme, už toho prosím nechte a vymyslete něco originálního!
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
A další, tentokrát můj text ke druhé šarži St. Antoine, ve které se bohužel objevil sediment:

Ten tučný text už na našich stránkách není, protože od druhé šarže jsme filtraci dobře vychytali a sediment se tvoří už jen neznatelně. Ale i tak je vidět, že nás sledují opravdu pečlivě a stihnou okopírovat co se dáAbsinth a sediment, proč je v absinthu sediment?
Veškeré výrobky řady Absinthe Original jsou připraveny pouze z přírodních ingrediencí. Pro výrobu používáme velejemný obilný líh, ve kterém se po několik dní macerují byliny. Tento výsledný macerát je destilován a následně jsou do něj přidány barvící byliny, tvorba sedimentu je tak zcela přirozeným jevem takto přírodně barveného absintu. Není to v žádném případě vada nápoje, ale důkaz přírodního původu. Chemicky obarvený absint se vám totiž opravdu nezakalí... Tento sediment se při důkladném protřepání lahve opět rozptýlí.