slayn

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
slayn

slayn

Příspěvek od slayn »

Čau,
říkají mi slayn [slejn] a je mi něco přes 22 let. S absinthem jsem se setkal asi poprvé jednoho letního večera asi před osmi lety. Tenkrát jsem si ale dal radši zelenou :D Po řadu let jsem absinth považoval prostě za silný nápoj zelené barvy, občas jsem i nějaký ten hillův patok okusil, ale nějak jsem mu (kupodivu) na chuť nepřicházel. Ve skutečnosti asi nechutnal nikomu z mých alkolegů, ale přetvařovali jsme se všichni. Až po letech jsem si na festivalu dal panáka ve stánku Absinth Lemonade a ten mi skutečně celkem chutnal. (Byl to Bairnsfather) Asi po dvou letech jsem na jiném festilvalu opět potkal tento stánek a už jsem u něj strávil poněkud více času.. O skutečném rituálu jsem pochopitelně nic nevěděl, ale po návratu domů jsem začal pátrat a dopátral jsem se až k St. Antoine.. Přišla lahvinka, lžička i sklenka a zanedlouho už jsem objednával Brevans H. R. Giger. Ten mi sice na první pokus vyloženě nechutnal, ale naštěstí jsem mu přišel na chuť a tak jsem se stal fanouškem pravého Absinthu, ledové vody a podle chuti i cukru! La Clandestine byla láska na první pohled, zasnoubení po prvním nasátí vůně a svatba po první kapce. Ale tento týden jsem si našel i exotickou milenku La Grenouille a dalšího umělce A. O. Spare.. A už přemýšlím co bude příště ;)
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Re: slayn

Příspěvek od Blackhawk »

Vidim ze mas docela velke zkusenosti se zelenou vilou, tak se zkus podelit o sve dojmy v recenzich nebo diskuzich a vitej mezi nama!

Registrován: sob 21. srp 2010 12:29:48 Ty jo! To ti dlouho trvalo. :D
slayn

Příspěvek od slayn »

Blackhawk píše:Vidim ze mas docela velke zkusenosti se zelenou vilou, tak se zkus podelit o sve dojmy v recenzich nebo diskuzich a vitej mezi nama!

Registrován: sob 21. srp 2010 12:29:48 Ty jo! To ti dlouho trvalo. :D
no tak za nějakýho znalce se vážně nepovažuju.. ;)

nojo, jsem se zaregistroval a než jsem stihnul něco napsat tak mi zmizela lahvinka St. Antoine, takže mi to nějak vypadlo z hlavy :mrgreen:
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Vitej...koukam, ze mame spolecnou lasku, La Clandestine...ale to nevadi, ja nezarlim :)
Omnia mea mecum porto.
wilkinsl
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilkinsl »

La Clandestine bude asi láskou nás všech. Vítej
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
slayn

Příspěvek od slayn »

wilkinsl píše:La Clandestine bude asi láskou nás všech. Vítej
Dworzaaa píše:Vitej...koukam, ze mame spolecnou lasku, La Clandestine...ale to nevadi, ja nezarlim :)
díky za přivítání.. je dobře, že můžeme lásku přiznat i když je Tajná :D
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Vítej Slejne! :twisted:

La Clandestine je jeden z nejlepších blanche absinthů, takže není se čemu divit. ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Tak to já se k té lásce zcela veřejně přiznávám. :D

Vítej u nás. ;)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Vítej!

Ono kdyby Martinovi Clandestine nechutnal, tak ho sem pracně nedováží ;) Je to lahodný blanche a jednu láhev mám v baru furt.
slayn

Příspěvek od slayn »

všem dík za uvítání a Martinovi dík za to, že mi lásku dováží.. a nejen za to :)
Odpovědět