Tak jsem si říkal, že s tím louche u St.Antoine musí být nějaký háček, že se z toho dá dostat trochu víc a povedlo se. Do brouilleuru jsem dal cca 10 kostek ledu a NEZALÉVAL vodou, ale nechal jsem pomalu rozpouštět led a po jednotlivých kapičkách stékat do absinthu (cca 40 cl). Trvalo to teda HODNĚ dlouho, ale výsledný efekt za to stál.
Tak v prosinci. Řekl jsem si že to musím nechat minimálně 4 měsíce poležet. Do prodeje bych to nedal dřív ani v tom případě, když bych vyprodal druhou šarži a neměl čím vykrývat objednávky. Nic se nesmí uspěchat, zatraceně!
Ale vycházet to vychází, druhá šarže by se tímto tempem mohla vyprodat asi v listopadu.
Martin píše:Tak v prosinci. Řekl jsem si že to musím nechat minimálně 4 měsíce poležet. Do prodeje bych to nedal dřív ani v tom případě, když bych vyprodal druhou šarži a neměl čím vykrývat objednávky. Nic se nesmí uspěchat, zatraceně!
Ale vycházet to vychází, druhá šarže by se tímto tempem mohla vyprodat asi v listopadu.
Budou krásné vánoce!
Martine, napíšeš pak na forum jak rozeznat dle lahve druhou šarži od třetí? Já kvůli archivaci.
Poznat se to bude dát jen podle data plnění, poslední litry z A2 jsme plnili v červenci a žádná A2 po tomto měsíci už plněna nebude. Aktuálně připravovaný A3 bude mít na 90% finální podobu a další šarže už budou velice podobné. Podařilo se mi totiž během testů vydegustovat ideální poměr bylin (tedy ideální pro moji mlsnou hubu).
Jakákoliv změna by už tvořila novou značku absintu. Ale vydržte ještě chvíli, ještě do konce roku připravím překvapení, obrovské překvapení...